Meistä

Digitaalinen hammaslaboratorio 3Dent on kehittynyt pitkäaikaisten kokemusten pohjalta perinteisistä hammaslaboratorioista. Yhteistyössä Dentalpoint hammaslaboratorion kanssa, olemme testanneet erilaisia jyrsinkoneita, 3D-tulostimia ja niihin soveltuvia materiaaleja Helsingissä jo vuosien ajan.

Tavoite on ollut yksinkertainen – tarjota vähintään yhtä hyviä tuotteita ja palveluita kuin perinteinen hammaslaboratorio. Visio oli kehittää nykyaikaisia digitaalisia teknologioita hyödyntävä hammaslaboratorio. Digitaaliteknologia on laajentaanut merkittävästi hammaslaboratorioiden mahdollisuuksia vastata yhä erilaisiin tarpeisiin.

Aloittaessamme kehitystyön markkinat eivät vielä olleet valmiita digitaalisuuteen, mutta nykyään hammaslääkäreillä on jo enemmän 3D-skannereita kuin niille palveluntarjoajia. On myös tärkeää huomata, että hammaslääkäreiden vaatimukset ja toiveet ovat muuttuneet.

Monet hammaslääkärit käyttävät jo 3D-skannereita päivittäisessä työssä, mikä puolestaan on johtanut uusien henkilökohtaisten hammasratkaisujen laatimiseen ja kehittämiseen. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaidemme toiveet teknisestä ja toiminnallisesta suunnittelusta sekä tuotteiden ja palvelun laadusta.

Sonja Wallin

CAD-vastaava, work manager, hammasteknikko

Sonja työskentelee pääsääntöisesti CAD-pisteellä ja suunnittelee Exocad:illä monipuolisesti kiinteää protetiikkaa, vastaa työnkulusta, sekä on osa laboratorion johtoa.
Vapaa-ajalla Sonja käy brassi jujutsu treeneissä sekä joogassa. Hyvä ruoka ja meri on lähellä sydäntä.

Oliver Männik

General manager, hammasteknikko

Oliver hoitaa 3Dentin juoksevia asioita mm. asiakkuuksia, sopimuksia ja labran teknistä ylläpitoa. Oliver on myös vahvasti mukana tuotannossa yli 20 vuoden kokemuksella.
Vapaa-ajalla Oliver nauttii musiikista ja soittaa kitaraa bändissä.

Nikolas Sjöholm

CAM-vastaava, hammasteknikko

Nikolas valmistaa suunnitellut työt jyrsimällä sekä tulostamalla. Nikolaksella on laaja kokemus teollisuudesta, joten hän huoltaa ja ylläpitää 3Dentin tuotantolaitteistoa.
Vapaa-aika kuluu puuhaillessa erilaisten ajoneuvojen parissa. Nikolas on ikuinen opiskelija ja taitaa kuutta eri kieltä.

Johanna Lyly

Keramiaosasto, hammasteknikko

Johanna viimeistelee ja maalaa kiinteän protetiikan tuotteita. Luova käsillä tekeminen on kiinnostanut jo nuoresta, ja tämän takia Johanna tekee 3Dentillä keramian kerrostukset.
Vapaa-ajallaan Johanna kuuntelee monipuolisesti live-musiikkia, erityisesti raskaampi musiikki on lähellä sydäntä. Lisäksi Johanna tykkää liikkua luonnossa, tarkkaillen suomen linnustoa.

Johanna Reinikainen

CAD-osasto, hammaslaborantti

Johanna suunnittelee Exocad:illä irto protetiikkaa, pääsääntöisesti purentakiskoja. Johanna vastaa myös 3D-tulostuksesta.
Vapaa-ajalla Johanna urheilee monipuolisesti mm. uiden, lenkkeillen ja kuntosalilla käyden. Myös luontokuvaus ja ruoanlaitto kuuluu mielenkiinnon kohteisiin.

Lilja Eriksson

Keramiaosasto, hammasteknikko

Lilja maalaa ja viimeistelee kiinteän protetiikan tuotteita. Taiteilija tausta edesauttaa hampaiden luonnollisessa karakterisoinnissa ja koko leuan kruunutukset kuuluvatkin Liljan vahvuuksiin.
Vapaa-ajalla Lilja harrastaa aktiivisesti kiipeilyä, urheilua ja pianonsoittoa. Lilja on myös harvinaisten huonekasvien harrastaja.

Tia Vilen

CAM-osasto, hammashoitaja

Tia laskee strategiat jyrsittäville tuotteille. Tialla on 10 vuoden kokemus kliinisestä puolesta, mutta kiinnostus digitaalisiin ratkaisuihin mahdollisti osaamisen laajentamista laboratorion puolelle.
Tia pelaa vapaa-ajalla pc- ja konsolipelejä. Kotona majailee myös kaksi ihanaa kissaa.

Parisa Mojahed

CAD-osasto, keramiaosasto, hammaslaborantti

Parisa suunnittelee Exocad:illä purentakiskoja, sekä viimeistelee tarvittaessa keramiapisteellä kiinteän protetiikan tuotteita.
Vapaa-ajalla Parisa lukee kirjoja ja tykkää tehdä kuvataidetta esimerkiksi kipsistä.

Ruut Päivinen

Asiakaspalvelu ja logistiikka, lähihoitaja

Ruut laskuttaa, pakkaa ja lähettää kaikki 3Dentin tuotteet, sekä vastaa asiakaspalvelusta ja selvittää asioita ongelmatilanteissa. Ruut huolehtii myös labraporukan yhteishengestä.
Vapaa-ajalla Ruut pelaa shakkia, lukee kirjoja ja urheilee. Ruut nauttii Suomen luonnosta mökkeilemällä ja eräilemällä.

Mira Jokinen

CAD-osasto, hammasteknikko

Mira suunnittelee 3Shape- ohjelman avulla hammaskantoisia töitä. Mira hallitsee hammaslaboratorion eri ohjelmat kätevästi ja vastaanottaa, sekä rekisteröi sisään tulevat työt.
Suurimman osan vapaa-ajasta Mira viettää kahden koiransa kanssa. Mira nauttii musiikista ja käy mahdollisuuksien mukaan klassisen musiikin konserteissa.

Kia Juhola

CAD-osasto, hammasteknikko

Kia suunnittelee CAD- osastolla exocad:illä laajasti erilaisia kiinteän protetiikan tuotteita. Kian vahvuuksiin kuuluu mm. laajat implanttikantoiset rakenteet.
Vapaa-ajalla Kia nauttii ulkoilusta sekä hyvästä ruoasta ystävien seurassa. Estetiikka sekä muoti ovat lähellä sydäntä.

Nele Lääts

Hammasteknikko
(äitiyslomalla)