Meistä

Digitaalinen hammaslaboratorio 3Dent on kehittynyt pitkäaikaisten kokemusten pohjalta perinteisistä hammaslaboratorioista. Yhteistyössä Dentalpoint hammaslaboratorion kanssa, olemme testanneet erilaisia jyrsinkoneita, 3D-tulostimia ja niihin soveltuvia materiaaleja Helsingissä jo vuosien ajan.

Tavoite on ollut yksinkertainen – tarjota vähintään yhtä hyviä tuotteita ja palveluita kuin perinteinen hammaslaboratorio. Visio oli kehittää nykyaikaisia digitaalisia teknologioita hyödyntävä hammaslaboratorio. Digitaaliteknologia on laajentaanut merkittävästi hammaslaboratorioiden mahdollisuuksia vastata yhä erilaisiin tarpeisiin.

Aloittaessamme kehitystyön markkinat eivät vielä olleet valmiita digitaalisuuteen, mutta nykyään hammaslääkäreillä on jo enemmän 3D-skannereita kuin niille palveluntarjoajia. On myös tärkeää huomata, että hammaslääkäreiden vaatimukset ja toiveet ovat muuttuneet.

Monet hammaslääkärit käyttävät jo 3D-skannereita päivittäisessä työssä, mikä puolestaan on johtanut uusien henkilökohtaisten hammasratkaisujen laatimiseen ja kehittämiseen. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaidemme toiveet teknisestä ja toiminnallisesta suunnittelusta sekä tuotteiden ja palvelun laadusta.

Oliver Männik

Valmistui hammasteknikoksi vuonna 2001 Tallinnassa ja myöskin 2008 Helsingissä. Teki ensimmäisen skannauksen jo vuonna 2001 ja on ollut kiinnostunut digitaalisesta työnkulusta siitä lähtien.

Sonja Wallin

Alalle tulovuosi 2010 aloittaessa hammaslaboranttitutkinnon, josta opinnot jatkuivat AMK hammastekniikan puolella. Kokemusta kertynyt vuosien varrella perinteisestä laboratorio työskentelystä sekä digitaalisen laboratorion työnkulusta. Ollut 3Dentin kehityksessä mukana alusta alkaen. Laboratorio- ja CAD-vastaava.

Nele Lääts

Kristel Sarapuu

Roosa-Lotta Voimio

Close Menu